ПОКАЗ ФІЛЬМУ «ВІЙНА В КИЄВІ»

war in kyiv

П’ятниця, 19 лютого 2016, 19:00
Показ фільму
«ВІЙНА В КИЄВІ»

У п’ятницю, 19 лютого, о 19:00 в Центрі візуальної культури відбудеться прем’єрний показ колективного фільму «Війна в Києві», створеного в рамках Школи образу і доказу Київської бієнале 2015.

«Війна в Києві» – це фільм-експеримент, знятий під час воркшопу Артура Жмієвського, що відбувся на бієнале «Київська школа» у вересні 2015 року. Воркшоп проходив у форматі «розмови» між його учасницями й учасниками, яка відбувалася за допомогою коротких відео-висловлювань. Кожне зі створених у рамках воркшопу відео є індивідуальним реченням, або відповіддю на речення іншої учасниці чи учасника. Фільм «Війна в Києві» складається з підбірки таких висловлювань, поєднаних у колективну розмову.

Співавтор(к)и фільму «Війна в Києві»: Артур Жмієвський, Діана Поладова, Іванна Яковина, Олексій Радинський, Ангеліна Карякіна, Ксенія Марченко, Віталій Атанасов.

Після перегляду співавтор(к)и фільму «Війна в Києві» візьмуть участь у дискусії, яку модеруватиме Катерина Сергацкова.

Вхід вільний

Фото: Кадр з фільму «Війна в Києві».

За підтримки ERSTE Stiftung та Charles Stewart Mott Foundation:
350px-ERSTE_Stiftung_Logo Mott-Logo-PMS-315-and-black

Центр візуальної культури (ЦВК) був створений у 2008 році як майданчик для співпраці між академічними, художніми та активістськими спільнотами. ЦВК є незалежною громадською організацією, що займається видавничою і виставковою діяльністю, науковими дослідженнями, проведенням публічних лекцій, дискусій і конференцій. У 2015 році Центр візуальної культури отримав нагороду Європейської культурної фундації ім. принцеси Марґріт. Центр візуальної культури також виступив організатором Київської бієнале 2015 «Київська школа».

Центр візуальної культури (вул. Глибочицька, 44, 2-ий поверх)

Контакти:

+380676695457 Ганна Циба
+380639535143 Наталка Нешевець
www.facebook.com/vcrc.org.ua
vcrc@vcrc.org.ua