Концерт експериментальної музики “ШУМОІЗОЛЯЦІЯ”

Єлєна Глазова

Субота, 1 квітня 2017, 19:00

Центр візуальної культури та “Політична критика” запрошують на концерт експериментальної музики “Шумоізоляція” від музичного лейбла Freak Friendly DIY, що відбудеться у суботу, 1 квітня, о 19:00.

У концерті візьмуть участь: Єлєна Глазова (Рига, Латвія), Ujif_notfound (Київ), ХАН (Донецьк) та Бобрик (Київ).

Художниця Єлєна Глазова поєднує у своїх роботах образ, поетичний текст, експериментальний звук та інсталяцію. Вона працює з нойзом та дроном, зазвичай сконструйованими з обробленого вокалу. Музичну кар’єру Єлєна почала у 2012 році, і за шість років відзначилася колаборацією з такими експериментаторами у музиці, як Дерек Хольцер, Алєксєй Борісов, Ернесто Естрелла та іншими, виступами у Голандії, Швеції, Естонії, Латвії, Росії.

Ujif_notfound – сценічне ім’я київського медіахудожника Георгія Потопальського. Основний напрямок його діяльності – це створення мультимедійних систем на основі алгоритмів кінетичної взаємодії людини і програми. Живі виступи Георгія засновані на генерації звукових і візуальних потоків в режимі реального часу. Контролюючи прописані програми (патчі) Ujif_notfound щоразу створює унікальний аудіовізуальний простір, що існує тільки під час виконання, і який неможливо відтворити знову.

ХАН та Бобрик – нові українські проекти. ХАН – це харшнойз-еманація учасників групи SCHPERRUNG з Донецьку. Бобрик – проект засновника Freak Friendly DIYВалентина Нусімова.

“Freak Friendly DIY” – незалежний лейбл експериментальної музики, заснований у 2009 році. За цей час лейбл випустив більше 40 релізів, організував десятки концертів, запрошував в Україну зарубіжних музикантів.

Вхід вільний.

Організатори: Freak Friendly Diy, Центр візуальної культури

За підтримки: ERSTE Stiftung та Charles Stewart Mott Foundation


350px-ERSTE_Stiftung_Logo Mott-Logo-PMS-315-and-black