Зустріч з театральним куратором Уве Ґьосселем

%d1%83%d0%b2%d0%b5

П’ятниця, 9 грудня, 19:00

Уве Ґьоссель – незалежний драматург, куратор і викладач (Берлін, Німеччина). Вивчав прикладну культурологію та естетичну практику в Гільдесхаймському університеті, який закінчив з дипломом у галузі прикладних досліджень культури. Впродовж 1999-2002 років – драматург Народного театру в місті Росток, у 2002-2004 – драматург берлінського “Maxim Gorki Theater”. З 2005 року став членом правління Національного об’єднання драматургів Німеччини. З 2006 до 2014 року очолював міжнародний форум фестивалю “Theatertreffen Berlin”.

Під час зустрічі “Імплементація робочої моделі проектного театру в українському культурному просторі” Уве Ґьоссель говоритиме про театр як інструмент соціального впливу і представить аналіз механіки та форми документального театру на прикладі вистави “Кінець удавання”, прем’єра якої відбудеться 8 грудня.

Проект “Кінець удавання” спрямовано на критику імітації реформ і діалогу та створення українським політикумом “картинки на експорт”, що заміщує процес реальних трансформацій державних інституцій, необхідних для євро-інтеграції України. Центральною подією проекту є створення документальної вистави “Кінець удавання”. В рамках проекту відбудеться серія тематичних майстер-класів та дискусія, присвячена проблемам реформування театральної галузі в Україні.

Вхід вільний. 

Організатори: проект “Кінець удавання” за підтримки ГО “Театральна Платформа” та Goethe-Institut в Україні.

picture2     gi_logo_horizontal_green_srgb

Партнери:  

Центр візуальної культури

ETC (European Theatre Convention)

logo-etc

ГОГОЛЬFEST, ЦСМ “ДАХ”

screen-shot-2016-12-03-at-16-11-19  picture1

За підтримки: ERSTE Stiftung та Charles Stewart Mott Foundation


350px-ERSTE_Stiftung_Logo Mott-Logo-PMS-315-and-black