ЗАКРИТТЯ КОНГРЕСУ РИСУВАЛЬНИКІВ. TAKE PART!

TAKE PART!

8 – 9 червня 2013 року
(м. Київ, вул. Грушевського, 6)

take_part!

Протягом останніх трьох тижнів приміщення Національного художнього музею перетворилося на відкритий майданчик для вільної та публічної комунікації, що відбувалася за допомогою рисування. Відвідувачі разом із українськими та зарубіжними художниками поступово заповнювали малюнками стіни та підлогу одного із залів Музею. Усі охочі взяли участь у створенні колективного твору мистецтва у найповажнішій мистецькій інституції України.

На завершення Конгресу рисувальників у Києві ми запрошуємо всіх прийти в суботу, 8 червня і взяти участь у спільному малюванні та дискусійній програмі останнього дня Конгресу. А в неділю, 9 червня о 14:00 на закритті Конгресу в Києві створений рисувальниками твір буде розділено на частини, і всі охочі зможуть взяти собі фрагмент колективної художньої праці.

РОЗКЛАД ПОДІЙ:

8 червня, субота – останній день Конгресу рисувальників у Києві

14:00 – Розмова з художниками групи SOSka «Розмітка території / квартирні виставки».
15:00 – Презентація проекту In-hibition Центру візуальної культури.
16:00 – Презентація каталогу виставки «Спірна територія» кураторського об’єднання «Худрада».
17:00 – Дискусія про Конгрес рисувальників за участю Марії Задорожної, Світлани Цуркан (Національний художній музей України), Лесі Кульчинської, Олексія Радинського (Центр візуальної культури). Модерує Василь Черепанин.

9 червня, неділя, 14:00 – закриття Конгресу рисувальників у Києві

Прийди в Художній музей і візьми фрагмент колективного твору мистецтва!