Центр візуальної культури шукає волонтерок та волонтерів!

10468349_10152862855182392_2657529011227140244_n

ЦВК запрошує до співпраці активних та небайдужих людей, що цікавляться сучасним мистецтвом, громадським активізмом та альтернативною освітою. В новому році ми розпочинаємо нові проекти та пропонуємо долучитися до роботи культурного та соціального центру в нашому новому приміщенні.

За неповні три місяці роботи нового приміщення ЦВК за адресою Глибочицька, 44 у нас відбулися лекції Ганса Ульріха Ґумбрехта, Петра Павленського, Ірини Жеребкіної Тімоті Снайдера, Єкатерини Дьоґоть, Бориса Будена, Кеті Чухров, Марсі Шор, Александра Бікбова та інших. У листопаді в нашій галереї пройшла виставка критичного мистецтва “Локаут” під кураторством Оксани Брюховецької та Станіслава Рукші. У грудні в ЦВК відбувся дискусійний проект “Між революцією та війною”, в якому, серед інших, взяли участь Максим Буткевич, Наталія Гуменюк, Олександр Івашина, Микита Кадан, Михайло Мінаков, Дмитро Потєхін, Катерина Сергацкова, Артем Чапай.

В новому році Центр візуальної культури планує не менш активну програму, відкриту також і до ваших пропозицій. Щоб долучитися до нашої роботи, достатньо:

– мати трохи вільного часу, а також бажання присвятити цей час цікавій та корисній справі;
– цікавитись сучасним мистецтвом, критичною думкою та/або громадським активізмом;
– надіслати до 22-го січня лист із коротким описом своєї мотивації та СV на адресу vcrc@vcrc.org.ua

Уже найближчим часом ви зможете:

– взяти участь у роботі над виставкою-дослідженням архітектури київського неомодернізму, що невдовзі відкриється в ЦВК, та інших художніх виставок, запланованих на найближче майбутнє;
– долучитися до розробки та організації дискусійних програм у ЦВК;
– взяти участь у створенні та наповненні сайту “Політична критика”;
– безпосередньо поспілкуватися з багатьма лекторами, кураторами, художниками та активістами, що відвідають Київ на запрошення ЦВК;
– стати частиною міждисциплінарного середовища дослідників, активістів і художників.

Центр візуальної культури (ЦВК) був створений у 2008 році як майданчик для співпраці між академічними, художніми та активістськими спільнотами. ЦВК є незалежною громадською організацією, що займається видавничою і виставковою діяльністю, науковими дослідженнями, проведенням публічних лекцій, дискусій і конференцій. У 2015 році Центр візуальної культури отримав нагороду Європейської культурної фундації ім. принцеси Марґріт.

Центр візуальної культури (вул. Глибочицька, 44, 2-ий поверх)

Контакти:

+38096 4929600 (Наталка Нешевець)
www.facebook.com/vcrc.org.ua
vcrc@vcrc.org.ua