Презентація видавничого проекту «ПОЛІТИЧНА ПРОПАГАНДА»

506a

П’ятниця, 5 червня 2015, 19:00

Центр візуальної культури (вул. Глибочицька, 44, 2-ий поверх)

Центр візуальної культури та «Політична критика» запрошують на презентацію видавничого проекту «ПОЛІТИЧНА ПРОПАГАНДА», що відбудеться у п’ятницю, 5 червня, о 19:00.

Оксана Шалигіна, Пьотр Павленський і Вікторія Бавикіна представлять видавничий дім «ПОЛІТИЧНА ПРОПАГАНДА». «ПОЛІТИЧНА ПРОПАГАНДА» – це незалежна інформаційна платформа, що висвітлює проблеми сучасного мистецтва в політичному контексті. Особливу увагу буде приділено новому випуску однойменного журналу. «Цей номер розповідає жорстоку історію комбінату з виробництва жертв. Сексуальна експлуатація, безкоштовна праця та фінансування власних господарів – це те, що примушують робити жертву в процесі переробки», – ПП. На прикладі «комбінату» і свого життя редакція відповість на питання, чому приватне це завжди політичне.

Оксана Шалигіна – видавець, головна редакторка видавничого дому «ПОЛІТИЧНА ПРОПАГАНДА». Пьотр Павленський – художник. Вікторія Бавикіна – голова видавничого дому «ПОЛІТИЧНА ПРОПАГАНДА».

Презентація відбудеться в рамках виставки «Кажуть, там ти знайдеш своє щастя» та проекту «Експлуатація уяви» що триває в Центрі візуальної культури з 20 травня по 15 червня 2015 року.

Вхід вільний

Проект проходить за підтримки Фонду ім. Рози Люксембург
роза

За підтримки ERSTE Stiftung та Charles Stewart Mott Foundation
350px-ERSTE_Stiftung_Logo Mott-Logo-PMS-315-and-black

Інформаційні партнери:
04edb8ec-4d0b-4a6a-a76a-a926435b6319 cultprost

Центр візуальної культури (ЦВК) був створений у 2008 році як майданчик для співпраці між академічними, художніми та активістськими спільнотами. ЦВК є незалежною громадською організацією, що займається видавничою і виставковою діяльністю, науковими дослідженнями, проведенням публічних лекцій, дискусій і конференцій. У 2015 році Центр візуальної культури отримав нагороду Європейської культурної фундації ім. принцеси Марґріт.

Контакти:

+38096 4929600 (Наталка Нешевець)
www.facebook.com/vcrc.org.ua
vcrc@vcrc.org.ua