ДОКУМЕНТАЛЬНИЙ ПЕРФОМАНС “МЕНЕ БІСИТЬ”

pissesoff

Вівторок, 8 березня 2016, 18:30
ДОКУМЕНТАЛЬНИЙ ПЕРФОМАНС
“МЕНЕ БІСИТЬ”

Центр візуальної культури та “Політична критика” запрошують на документальний перфоманс режисерки Маріам Агамян “Мене бісить”, що відбудеться у вівторок, 8 березня, о 18:30 в культурному просторі “Плівка”.

8 березня, Міжнародний день боротьби за жіночу емансипацію – це хороша нагода поговорити про те, що нас бісить. Чи хочемо ми про це сказати? Про те, що залишається непроговореним на щоденному рівні, що не стає темою медіа-новин? Цей проект існує для того, щоб “мене бісить” було почуте.

Організатори події запрошують усіх охочих поділитися власними роздумами в контексті боротьби жінок за свої права та зачитати текст в рамках перформансу. Для цього необхідно надіслати авторський або анонімний текст на адресу text.menya.besit@gmail.com до 7 березня (включно).

На основі читань планується дискусія.

Документальний перфоманс “Мене бісить” відбудеться вчетверте. Перше читання пройшло в рамках виставки “Український космос”, два наступні – в рамках “Школи самотності” під час Київської бієнале 2015 “Київська школа”. Кожен раз до читань залучаються нові учасники та тексти. Цей проект не належить до суто театральних практик – учасниками можуть стати усі охочі. “Мене бісить” – не про хейтерство: проект існує як простір для артикуляції проблем, з якими ми стикаємось особисто і колективно.

Вхід вільний

Після перфомансу відбудеться феміністична концерт-вечірка “Звуки Ж”:
https://www.facebook.com/events/1014879751933149/

Адреса:
вул. Васильківська, 1 (м. Голосіївська)
Національний центр Олександра Довженка,
3-й поверх, культурний простір “Плівка”

За підтримки Міжнародного фонду імені Гайнріха Бьолля в Києві
BL1_RM_KIru_4C

За підтримки ERSTE Stiftung та Charles Stewart Mott Foundation:
350px-ERSTE_Stiftung_Logo Mott-Logo-PMS-315-and-black

Організаційні партнери: Національний центр Олександра Довженка, культурний простір “Плівка”

dovzh_l плівка

Центр візуальної культури (ЦВК) був створений у 2008 році як майданчик для співпраці між академічними, художніми та активістськими спільнотами. ЦВК є незалежною громадською організацією, що займається видавничою і виставковою діяльністю, науковими дослідженнями, проведенням публічних лекцій, дискусій і конференцій. У 2015 році Центр візуальної культури отримав нагороду Європейської культурної фундації ім. принцеси Марґріт. Центр візуальної культури також виступив організатором Київської бієнале 2015 «Київська школа».

Центр візуальної культури (вул. Глибочицька, 44, 2-ий поверх)

Контакти:

+380676695457 Ганна Циба
+380639535143 Наталка Нешевець
www.facebook.com/vcrc.org.ua
vcrc@vcrc.org.ua